Jste lékař, dentista, veterinář, klinika či domov pro seniory apod? Využijte slevu až 15% a speciální akce pro profesionály. Zaregistrujte se na našem e-shopu
a zašlete nám Vaše IČO na e-mail obchod@medicross.cz nebo zavolejte na tel.: 602 303 100. My se Vám ozveme a nastavíme Vaši trvalou individuální slevu.

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
04.08.2021
Kontejnery na kontaminovaný odpad
Nově jsme zařadili do sortimentu kontejnery na kontaminovaný odpad. V nabídce je široká škála objemů. V případě, že jste ZDE nanalezli požadovaný obje... číst celé
09.06.2020
Nově v nabídce sterilizační obaly, testy a indikátory
Nově jsme pro Vás zařadili do sortimentu kvalitní sterilizační obaly ( ploché i skládané role a sáčky, včetně samolepících) a testy sterilizace Veške... číst celé
01.10.2019
Injekční technika Becton Dickinson v nabídce od 1.10.2019
Od 1.10.2019 jsme pro Vás zařadili do sortimentu kvalitní injekční techniku Becton Dickinson (BD). BD je globální společností zabývající se zdravotni... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, informace o dostupnosti zboží a cenové akce !

Můžete se kdykoli z odběru Newsletterů odhlásit. 

Sledujte nás na Facebooku
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Medicross s.r.o., vedené v Obchodním rejstříku vedeném u krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 50294(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, informace o dostupnosti zboží a cenové akce !
Můžete se kdykoli z odběru Newsletterů odhlásit. 
Adresa skladu

Pro osobní vyzvednutí zboží:

Předvrší 846

Ostrava - Krásné Pole

725 26

 

Kde nás najdete

Sídlo společnosti:

Chopinova 523/10

Ostrava

702 00

 

 

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
coypyright © 2019 medicross.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz